*Nuestro pollo, huevos, tofu y harina son orgánicos*
ENTRADAS Y TAPAS
Curry Puff Taiwanés: Empanada de carne y curry. $4500
Encurtidos agridulces (nabo/repollo/zanahoria). $5000
Kimchi casero (vegano). $4500
Nueces “SUSU”: Nueces confitadas dulce-saladas. $4500
Gua Bao Taiwanés (2 unidades): Pancitos chinos cocinados al vapor con elección de bondiola de cerdo/panceta de cerdo/pechuga de pollo braseada en salsa de soja. Con kimchi, lechuga, maní tostado y cilantro. $20000
Gua Bao de langostinos (2 unidades): Pancitos chinos cocinados al vapor, con langostinos salteados en salsa “chimi” taiwanés (ajo, jengibre, verdeo), pickles agridulces de zanahoriay mayonesa de cilantro. $19000
“Hong you chao shou” (6 unidades): Dumplings 100% artesanales, cocinados al vapor y rellenos de cerdo y hojas verdes, en una salsa casera especial de aceite rojo casero con maní y sésamo tostado. $17500
Jiaozi Guotie (6 unidades): Dumplings rellenos de cerdo y hojas verdes Cocinados a la plancha y terminados al vapor – crujientes y suaves a la vez. Con dip de salsa de soja y vinagre. 100% artesanal. $17500
SOPAS QUE LLENAN, con Fideos Caseros
Sopa Niuroumian: La famosa “Beef Noodle Soup” de Taiwán. Caldo de carne especiado con salsa de soja, especias y anís estrellado, con fideos artesanales, carne y hojas verdes. Un poco picante. $22000
Sopa La-Mian: Caldo de pollo orgánico suave, fideos artesanales, cerdo braseado, huevo orgánico blando ajitama y algas. $20000
PLANCHA & GRILL
Chicken Satay (4 unidades): Brochets de pollo orgánico marinados con curry rojo tailandés y leche de coco, servidos con salsa de maní, ensalada y arroz. $24000
Satay de carne (4 unidades): Brochets de cuadril marinados con salsa de soja y kummel, servidos con ensalada y arroz. $24000
Crispy pork belly: Panceta de cerdo crocante, cocinada en el horno, servido con hojas verdes y menta para envolver, pickles, arroz y un dip de salsa Thai. $25000
Pollo con salsa “Gongbao”: Un clásico de Sichuan. Trocitos de pollo salteados con verduras de estación y maní. Servido con arroz. Picante a elección. $21500
Teriyaki Beef: Salteado de carne, hongos y vegetales en una salsa sabrosa, servido con arroz o fideos caseros. $22000/22500
BBQ RIBS: Costillas de cerdo braseadas con salsa barbacoa taiwanesa, servidas con arroz. $25000
ARROZ Y FIDEOS
Dan Dan Mian: Fideos caseros con cerdo picado, en una salsa caldosa. Picante y muy sabroso! $19000
Ensalada Thai con fideos de arroz crispy, elección de pollo o cerdo, cilantro y menta, aderezada con salsa Thai de lima, ajo y salsa de pescado. $18500
Lurou Fan: Un clásico de Taiwán. Ragout de bondiola y panceta estofado sobre arroz (fan), huevo orgánico ajitama y pickles de repollo colorado. (Elaborado con maní) $19500
Lurou Mian: Ragout de bondiola y panceta estofado sobre fideos caseros (mian), huevo orgánico ajitama y pickles de repollo colorado. (Elaborado con maní) $20000
Ban Mian con pollo o cerdo: Fideos caseros de trigo en salsa de maní y aceite rojo, con toppings de pickles de repollo colorado y nabo agridulce, pepino y cilantro. Seleccionar pechuga de pollo o bondiola de cerdo. $21000
Curry japonés con pollo orgánico: Verduras y pollo en una salsa de curry casera. Servido con arroz. Sabroso y algo picante. $21500
Curry Jade: Curry amarillo thai, con espinaca fresca y boniato, y elección de pollo orgánico o salmón blanco. Servido con arroz. Un poco picante. $22000
Pollo Mandarin: Trocitos de pollo orgánico en tempura, bañados en una salsa agridulce de naranja natural, servido con arroz. $21500
Bondiola o Pollo Hongshao: Lonjas de bondiola de cerdo (o pechuga de pollo) estofadas en salsa de soja, vino de arroz, jengibre y anís estrellado, servidas con arroz y ensalada de estación. $21500
Torikatsu: Milanesa de pollo orgánico, estilo japonés, con panko y salsa teriyaki. Servido con arroz y ensalada de estación. $24000
VEGETARIANO Y VEGANO
Gua Bao vegano: Pan chino abierto, cocinado al vapor con tofu orgánico glaseado en salsa “gong bao”, hojas verdes salteadas, pickles. $12000
Jiaozi Guotie (6 unidades): Dumplings veganos rellenos de tofu y verduras. Cocinados a la plancha y terminados al vapor – crujientes y suaves a la vez. Con dip de salsa de soja y vinagre O salsa “hongyou” (aceite rojo casero, maní y sésamo tostados). 100% artesanal. $17500
Curry japonés vegetariano: Vegetales de estación en una salsa de curry casera, servido con arroz. Sabroso y algo picante. $17000
Gado Gado: Tofu orgánico, verduras salteadas, salsa de maní Satay, huevo blando ajitama. Servido con arroz. $20000
Ban Mian: Fideos caseros de trigo en salsa de maní, con toppings de pickles de repollo colorado y nabo agridulce, pepino, cilantro y huevo blando ajitama. $20000
POSTRES
Dulce de papaya casero con leche de coco, nueces y helado de coco o crema americana. Opción helado vegano y sin tacc. $9000
Cheesecake japonés con mermelada de fruta orgánica casera. $8500
Choco-Coco-Cake: Budín de chocolate con helado de coco o crema. $9000
*NO cobramos Servicio de Mesa*
En nuestra cuenta de Instagram BaoKitchenArgentina en las historias destacadas (Nuestros Platos) podrán encontrar fotos de nuestros platos
BEBIDAS – DRINKS
Café espresso. $2500
Café Jarrito. $2500
Café Latte. $3500
Ice Latte. $4000
Te e Infusiones: Te rojo o verde en hebras (orgánico de Misiones), Flor de hibiscus, Cedrón, Rooibos, Oolong orgánico de Misiones. $4000
Te Jazmín de Taiwán – Taiwanese Jasmine Tea. $4500
Agua con o sin gas – Still or Sparkling water. $2000
Ice Tea con menta y limón – Ice Tea with mint and lemon. $3500
Durazno Ice Tea – Peach Ice Tea. $4000
Agua de Jamaica – hecho con flor de hibiscus. $4000
Cerveza Patagonia – 760ml $9000
Cerveza Corona 710ml $9000
Cerveza Corona 330ml $5000
Cerveza Corona SIN ALCOHOL 330ml $5000
Cerveza artesanal 7Colores – Artisanal Beer – 500ml $6000
(APA/Blonde/Honey/IPA/Scottish)
Copa de vino – Glass of wine $6000
Copita de Sake orgánico “Junmai” – puro arroz – Local Organic Sake – 50ml $4000
VINOS:
BLANCOS – WHITE:
Lágrima Canela Charrdonnay Semillon 50.000
Enemigo Chardonnay 40.000
María Magdalena Chardonnay 40.000
DV Chardonnay 30.000
San Pedro de Yacocucha Torrontés 24.000
Tilia Orgánico Chenin 17.000
Nicasia Blanc de Blanc 15.000
Gascón Roble Chardonnay 14.000
Gascón Dulce Natural 12.000
Espumante Deseado Extra Brut 15.000
TINTOS – RED
Angélica Malbec 48.000
Pequeñas Producciones Malbec 44.000
El Enemigo Malbec 40.000
El Enemigo Cabernet Franc 40.000
Angélica Merlot 40.000
DV Pinot Noir 32.000
Salentein Numina Malbec 30.000
Gran Escorihuela Malbec 24.000
Gran Escorihuela Cabernet Franc 17.000
Tilia Orgánico Malbec 17.000
Saint Felicien Malbec 17.000
Saint Felicien Cabernet Franc 17.000
Gascón Roble Cabernet Sauvignon 14.000
Cordero con Piel de Lobo Malbec 12.000
*Our chicken, eggs, tofu and flour are organically sourced*
APPETIZERS AND TAPAS
Taiwanese Curry Puff: Empanada filled with beef and curry. $4500
Homemade sweet & sour pickles (turnip/cabbage/carrot). $5000
Homemade Kimchi (vegan). $4500
“SUSU” nuts: Sweet and salty candied walnuts. $4500
Taiwanese Gua Bao (2 baos): Steamed Chinese buns with choice of organic pork shoulder, pork belly or chicken breast braised in soy sauce. With kimchi, leMuce, toasted peanuts and cilantro. $20000
Prawn Gua Bao (2 baos): Steamed Chinese buns with sautéed prawns in Taiwanese “chimi” sauce (garlic, ginger, green), sweet and sour carrot pickles and cilantro mayonnaise. $19000
“Hong you chao shou” (6 dumplings): 100% handmade dumplings, steamed and stuffed with pork and greens, in a special homemade red-oil sauce, and toasted peanuts and sesame. $17500
Jiaozi GuoGe (6 dumplings): PotsTcker dumplings stuffed with pork and greens, panfried and steamed – crispy and soft at the same Tme. With soy sauce and vinegar dip. 100% handmade. $17500
SOUPS – with Homemade Noodles
Niuroumian Soup: Taiwan’s famous “Beef Noodle Soup”. Beef broth spiced with soy sauce, spices and star anise, with handmade noodles, beef and greens. A liMle spicy. $22000
La-Mian Soup: Mild organic chicken broth, handmade noodles, braised pork, soft-boiled ajitama egg and seaweed. $20000
PLANCHA & GRILL
Chicken Satay (4 pieces): Organic chicken skewers marinated with Thai red curry and coconut milk, served with peanut sauce, salad and rice. $24000
Beef Satay (4 pieces): Skewered rump steak marinated with soy sauce and kummel, served with salad and rice. $24000
Crispy pork belly: Crispy pork belly, broiled in the oven, served with green leaves and mint wrap, pickles, rice and a Thai-flavored dip. $25000
Chicken with “Gongbao” sauce: A Sichuan classic. Chicken sautéed with seasonal vegetables and peanuts. Served with rice. Spicy made to order. $21500
Teriyaki Beef: Sauteed beef, mushrooms and vegetables in a savory sauce, served with rice or homemade noodles. $22000/22500
Organic grilled chicken breast marinated in Thai sauce, grilled with lime and fresh herbs, served with salad and rice. $20000
BBQ RIBS: Braised barbequed pork ribs with a Taiwanese barbecue sauce, served with rice. $25000
RICE & NOODLES
Dan Dan Mian: Homemade noodles with minced pork, in a broth-like sauce. Spicy and very tasty! $19000
Thai salad with crispy rice noodles, choice of chicken or pork, cilantro and mint, dressed with a Thai lime, garlic and fish sauce. $18500
Lurou Fan: A Taiwanese classic. Stewed bondiola and bacon ragout over rice (fan), organic ajitama egg and red cabbage pickles (made with peanut). $19500
Lurou Mian: Stewed pork ragout over homemade noodles (mian), ajitama soft-boiled egg and red cabbage pickles (contains peanuts). $20000
Ban Mian with organic chicken or pork: Homemade wheat noodles in a peanut and red oil sauce, with toppings of red cabbage and daikon pickles, cucumber and cilantro. Choose between stewed chicken breast or pork shoulder. $21000
Japanese curry with organic chicken: Vegetables and chicken in a homemade curry sauce. Served with rice. Flavorful and a liMle spicy. $21500
Curry Jade: Yellow Thai curry, with fresh spinach and sweet potato, and choice of organic chicken or white salmon. Served with rice. Slightly spicy. $22000
Mandarin Orange Chicken: BaMered chicken in a natural orange sauce, served with rice. $21500
Pork shoulder or Chicken “HONGSHAO”: Sliced pork shoulder or chicken breast braised in soy sauce, rice wine, ginger and star anise, served with rice and seasonal salad. $21500
Torikatsu: Organic chicken Milanese, Japanese style, with panko and teriyaki sauce. Served with rice and seasonal salad. $24000
VEGETARIAN AND VEGAN
Vegan Gua Bao: Homemade steamed bun with organic tofu glazed in “gong bao” sauce, sautéed greens, pickles. $12000
Jiaozi GuoGe (6 dumplings): PotsTcker vegan dumplings filled with tofu and vegetables. Panfried and then steamed – crispy and soft at the same Tme. With CHOICE of soy sauce and vinegar dip OR “Hongyou” sauce (homemade red oil, toasted peanuts and sesame seeds). 100% handmade. $17500
Japanese Curry (vegetarian): Seasonal vegetables in a homemade curry sauce, served with rice. Tasty and a liMle spicy. $17000
Gado Gado: Organic tofu, sautéed vegetables, served with peanut satay sauce and soft-boiled ajitama egg. Served with rice. $20000
Ban Mian: Homemade wheat noodles in peanut sauce, with toppings of red cabbage and daikon pickles, cucumber, cilantro and soft-boiled ajitama egg. $20000
DESSERTS
Dulce de Papaya: Homemade cooked papaya with coconut milk, walnuts and choice of coconut or vanilla ice cream. Vegan and gluten free ice cream available. $9000
Japanese cheesecake with homemade organic fruit coulis. Gluten-free. $8500
Choco-Coco-Cake: Chocolate cake with choice of coconut or vanilla ice cream. Vegan and gluten free ice cream available. $6000
*We do NOT charge Table Service*
In our Instagram account BaoKitchenArgentina in the featured stories (Nuetros Platos) you can find photos of our dishes.