Nuestro Menú

*Nuestro pollo, huevos, tofu y harina son orgánicos*

ENTRADAS Y TAPAS

Curry Puff Taiwanés: Empanada de carne y curry. $4500

Encurtidos agridulces (nabo/repollo/zanahoria). $6000

Kimchi casero (vegano). $4500

Crispy Tofu: Tofu orgánico con salsa teriyaki.        $6500

Gua Bao Taiwanés (2 unidades): Pancitos chinos cocinados al vapor con elección de bondiola de cerdo/panceta de cerdo/pechuga de pollo braseada en salsa de soja. Con kimchi, lechuga, maní tostado y cilantro. $20000

Gua Bao de langostinos (2 unidades): Pancitos chinos cocinados al vapor, con langostinos salteados en salsa “chimi” taiwanés (ajo, jengibre, verdeo), pickles agridulces de zanahoriay mayonesa de cilantro. $19000

“Hong you chao shou” (6 unidades): Dumplings 100% artesanales, cocinados al vapor y rellenos de cerdo y hojas verdes, en una salsa casera especial de aceite rojo casero con maní y sésamo tostado. $18000

Jiaozi Guotie (6 unidades): Dumplings rellenos de cerdo y hojas verdes Cocinados a la plancha y terminados al vapor – crujientes y suaves a la vez. Con dip de salsa de soja y vinagre. 100% artesanal. $18000

SOPAS QUE LLENAN, con Fideos Caseros

Sopa Niuroumian: La famosa “Beef Noodle Soup” de Taiwán. Caldo de carne especiado con salsa de soja, especias y anís estrellado, con fideos artesanales, carne y hojas verdes. Un poco picante. $25000

Sopa La-Mian: Caldo de pollo orgánico suave, fideos artesanales, cerdo braseado, huevo orgánico blando ajitama y algas. $22000

PLANCHA & GRILL

Chicken Satay (4 unidades): Brochets de pollo orgánico marinados con curry rojo tailandés y leche de coco, servidos con salsa de maní, ensalada y arroz. $24000

Satay de carne (4 unidades): Brochets de cuadril marinados con salsa de soja y kummel, servidos con ensalada y arroz. $24000

Crispy pork belly: Panceta de cerdo crocante, cocinada en el horno, servido con hojas verdes y menta para envolver, pickles, arroz y un dip de salsa Thai. $26000

Pollo con salsa “Gongbao”: Un clásico de Sichuan. Trocitos de pollo salteados con verduras de estación y maní. Servido con arroz. Picante a elección. $24000

Teriyaki Beef: Salteado de carne, hongos y vegetales en una salsa sabrosa, servido con arroz o fideos caseros. $24000

BBQ RIBS: Costillas de cerdo braseadas con salsa barbacoa taiwanesa, servidas con arroz. $28000

ARROZ Y FIDEOS

Dan Dan Mian: Fideos caseros con cerdo picado, en una salsa caldosa. Picante y muy sabroso! (Elaborado con maní) $21000

CHAOFAN MIXTO: Arroz salteado con mix de carnes, acompañado de huevo frito. $22000

Ensalada Thai con fideos de arroz crispy, elección de pollo o cerdo, cilantro y menta, aderezada con salsa Thai de lima, ajo y salsa de pescado. $18500

Lurou Fan: Un clásico de Taiwán. Ragout de bondiola y panceta estofado sobre arroz (fan), huevo orgánico ajitama y pickles de repollo colorado. (Elaborado con maní) $22000

Lurou Mian: Ragout de bondiola y panceta estofado sobre fideos caseros (mian), huevo orgánico ajitama y pickles de repollo colorado. (Elaborado con maní) $23000

Ban Mian con pollo o cerdo: Fideos caseros de trigo en salsa de maní y aceite rojo, con toppings de pickles de repollo colorado y nabo agridulce, pepino y cilantro. Seleccionar pechuga de pollo o bondiola de cerdo. $24000

Curry japonés con pollo orgánico: Verduras y pollo en una salsa de curry casera. Servido con arroz. Sabroso y algo picante.   $24000

Curry Jade: Curry amarillo thai, con espinaca fresca y boniato, y elección de pollo orgánico o salmón blanco. Servido con arroz.  c/Pollo orgánico    $24000 . c/Salmón blanco   $28000

Pollo Mandarin: Trocitos de pollo orgánico en tempura, bañados en una salsa agridulce de naranja natural, servido con arroz. $24000

Bondiola o Pollo Hongshao: Lonjas de bondiola de cerdo (o pechuga de pollo) estofadas en salsa de soja, vino de arroz, jengibre y anís estrellado, servidas con arroz y ensalada de estación. $24000

Torikatsu: Milanesa de pollo orgánico, estilo japonés, con panko y salsa teriyaki. Servido con arroz y ensalada de estación. $25000

VEGETARIANO Y VEGANO

Gua Bao vegano (2 unidades): Pancitos chinos abiertos, cocinado al vapor con tofu orgánico glaseado en salsa “gong bao”, hojas verdes salteadas, pickles. $18000

Gua Bao con hongo ostra rey (2 unidades) (producto temporal).  $20000

Jiaozi Guotie (6 unidades): Dumplings veganos rellenos de tofu y verduras. Cocinados a la plancha y terminados al vapor – crujientes y suaves a la vez. Con dip de salsa de soja y vinagre O salsa “hongyou” (aceite rojo casero, maní y sésamo tostados). 100% artesanal. $18000

Curry japonés vegetariano: Vegetales de estación en una salsa de curry casera, servido con arroz. Sabroso y algo picante: $18000 . Con agregado de tofu orgánico: $22000

Tofu Gong Bao: Tofu orgánico, verduras salteadas, salsa de maní Satay, huevo blando ajitama. Servido con arroz.  $22000

Ban Mian: Fideos caseros de trigo en salsa de maní, con toppings de pickles de repollo colorado y nabo agridulce, pepino y cilantro. 

Vegetariano con huevo blando ajitama        $22000 

Vegano con tofu orgánico                              $24000

Fideos Chimi: Fideos caseros salteados con verduras de estación y “chimi” de ajo, jengibre y verdeo:  $18000. Con agregado de hongos ostra rey (producto temporal): $24000

Crema de Calabaza: con curry y leche de coco, servido con arroz.   $17000

POSTRES

Arroz con leche de coco    $6000

Dulce de papaya casero con leche de coco, nueces y helado de coco o crema americana. Opción helado vegano y sin tacc. $9500

Cheesecake japonés con mermelada de fruta orgánica casera. $8500

Choco-Coco-Cake: Budín de chocolate con helado de coco o crema. $9000

*NO cobramos Servicio de Mesa*

En nuestra cuenta de Instagram BaoKitchenArgentina en las historias destacadas (Nuestros Platos) podrán encontrar fotos de nuestros platos

BEBIDAS – DRINKS

Café espresso. $2500
Café Jarrito. $2500
Café Latte. $3500
Ice Latte. $4000

Te e Infusiones: Te rojo o verde en hebras (orgánico de Misiones), Flor de hibiscus, Cedrón, Rooibos, Oolong orgánico de Misiones. $4000

Te Jazmín de Taiwán – Taiwanese Jasmine Tea. $4500

Agua con o sin gas – Still or Sparkling water. $2000

Ice Tea con menta y limón  – Ice Tea with mint and lemon. $3500

Durazno Ice Tea – Peach Ice Tea. $4000

Agua de Jamaica – hecho con flor de hibiscus. $4000

Uva Spritz – Grape Fizz.  $5000

Cerveza Patagonia – 760ml $9500

Cerveza Corona 710ml $10.000

Cerveza Corona 330ml $6000

Cerveza Corona SIN ALCOHOL 330ml $6000

Cerveza artesanal 7Colores – Artisanal Beer – 500ml $6000
(APA/Blonde/Honey/IPA/Scottish)

Copa de vino – Glass of wine $7000

Copita de Sake orgánico “Junmai” – puro arroz – Local Organic Sake – 50ml $4000

VINOS:

BLANCOS – WHITE:

Lágrima Canela Charrdonnay Semillon 50.000

Enemigo Chardonnay 40.000

María Magdalena Chardonnay 40.000

DV Chardonnay 30.000

San Pedro de Yacocucha Torrontés 24.000

Tilia Orgánico Chenin 17.000

Nicasia Blanc de Blanc 15.000

Gascón Roble Chardonnay 14.000

Gascón Dulce Natural 12.000

Espumante Deseado Extra Brut 15.000

TINTOS – RED

Angélica Malbec 48.000

Pequeñas Producciones Malbec 44.000

El Enemigo Malbec 40.000

El Enemigo Cabernet Franc 40.000

Angélica Merlot 40.000

DV Pinot Noir 32.000

Salentein Numina Malbec 30.000

Gran Escorihuela Malbec 24.000

Gran Escorihuela Cabernet Franc 17.000

Tilia Orgánico Malbec 17.000

Saint Felicien Malbec 17.000

Saint Felicien Cabernet Franc 17.000

Gascón Roble Cabernet Sauvignon 14.000

Cordero con Piel de Lobo Malbec 12.000

*Our chicken, eggs, tofu and flour are organically sourced*

APPETIZERS AND TAPAS

Taiwanese Curry Puff: Empanada filled with beef and curry. $4500

Homemade sweet & sour pickles (turnip/cabbage/carrot). $6000

Homemade Kimchi (vegan). $4500

Crispy Tofu: Crispy fried organic tofu with a teriyaki sauce.   $6500

Taiwanese Gua Bao (2 baos): Steamed Chinese buns with choice of organic pork shoulder, pork belly or chicken breast braised in soy sauce. With kimchi, leMuce, toasted peanuts and cilantro. $20000

Prawn Gua Bao (2 baos): Steamed Chinese buns with sautéed prawns in Taiwanese “chimi” sauce (garlic, ginger, green), sweet and sour carrot pickles and cilantro mayonnaise. $20000

“Hong you chao shou” (6 dumplings): 100% handmade dumplings, steamed and stuffed with pork and greens, in a special homemade red-oil sauce, and toasted peanuts and sesame. $18000

Jiaozi GuoGe (6 dumplings): PotsTcker dumplings stuffed with pork and greens, panfried and steamed – crispy and soft at the same Tme. With soy sauce and vinegar dip. 100% handmade. $18000

SOUPS – with Homemade Noodles

Niuroumian Soup: Taiwan’s famous “Beef Noodle Soup”. Beef broth spiced with soy sauce, spices and star anise, with handmade noodles, beef and greens. A liMle spicy. $25000

La-Mian Soup: Mild organic chicken broth, handmade noodles, braised pork, soft-boiled ajitama egg and seaweed. $22000

PLANCHA & GRILL

Chicken Satay (4 pieces): Organic chicken skewers marinated with Thai red curry and coconut milk, served with peanut sauce, salad and rice. $24000

Beef Satay (4 pieces): Skewered rump steak marinated with soy sauce and kummel, served with salad and rice. $24000

Crispy pork belly: Crispy pork belly, broiled in the oven, served with green leaves and mint wrap, pickles, rice and a Thai-flavored dip. $26000

Chicken with “Gongbao” sauce: A Sichuan classic. Chicken sautéed with seasonal vegetables and peanuts. Served with rice. Spicy made to order. $24000

Teriyaki Beef: Sauteed beef, mushrooms and vegetables in a savory sauce, served with rice or homemade noodles. $24000

BBQ RIBS: Braised barbequed pork ribs with a Taiwanese barbecue sauce, served with rice. $28000

RICE & NOODLES

Dan Dan Mian: Homemade noodles with minced pork, in a broth-like sauce. Spicy and very tasty! $21000 (contains peanuts).

Thai salad with crispy rice noodles, choice of chicken or pork, cilantro and mint, dressed with a Thai lime, garlic and fish sauce. $18500

Lurou Fan: A Taiwanese classic. Stewed bondiola and bacon ragout over rice (fan), organic ajitama egg and red cabbage pickles (made with peanut). $22000

Lurou Mian: Stewed pork ragout over homemade noodles (mian), ajitama soft-boiled egg and red cabbage pickles (contains peanuts). $23000

Ban Mian with organic chicken or pork: Homemade wheat noodles in a peanut and red oil sauce, with toppings of red cabbage and daikon pickles, cucumber and cilantro. Choose between stewed chicken breast or pork shoulder. $24000

Japanese curry with organic chicken: Vegetables and chicken in a homemade curry sauce. Served with rice. Flavorful and a liMle spicy. $24000

Curry Jade: Yellow Thai curry, with fresh spinach and sweet potato, and choice of organic chicken or white salmon. Served with rice. Chicken  $24000.

Fish $28000

Mandarin Orange Chicken: BaMered chicken in a natural orange sauce, served with rice. $24000

Pork shoulder or Chicken “HONGSHAO”: Sliced pork shoulder or chicken breast braised in soy sauce, rice wine, ginger and star anise, served with rice and seasonal salad. $24000

Torikatsu: Organic chicken Milanese, Japanese style, with panko and teriyaki sauce. Served with rice and seasonal salad. $25000

VEGETARIAN AND VEGAN

Gong Bao Tofu: Organic tofu, sautéed vegetables and peanuts, served with rice. Ask for spicy.   $22000

Vegan Gua Bao (2 units): Open-faced Chinese buns, steamed with organic tofu glazed in “gong bao” sauce, sautéed greens, pickles. $18000

Taiwanese Gua Bao (2 baos): Steamed Chinese buns with sauteed garlic king oyster mushroom (seasonal product)   $20000

Jiaozi GuoGe (6 dumplings): PotsTcker vegan dumplings filled with tofu and vegetables. Panfried and then steamed – crispy and soft at the same Tme. With CHOICE of soy sauce and vinegar dip OR “Hongyou” sauce (homemade red oil, toasted peanuts and sesame seeds). 100% handmade. $17500

Japanese Curry (vegetarian) : Seasonal vegetables in a homemade curry sauce, served with rice. Tasty and a little spicy: $18000. With added organic tofu: $22000

Ban Mian: Homemade wheat noodles in peanut sauce, with toppings of red cabbage and daikon pickles, cucumber and cilantro. 

Vegetarian with soft-boiled ajitama egg. $22000

Vegan with organic crispy tofu. $24000

Fideos Chimi: Stirfried homemade noodles with seasonal vegetables.  $18000

With added king oyster mushroom (seasonal product).  $24000 

Pumpkin soup with curry and coconut milk, served with rice:  $17000 

DESSERTS

Coconut Rice Pudding. Vegan and gluten free.  $6000

Dulce de Papaya: Homemade cooked papaya with coconut milk, walnuts and choice of coconut or vanilla ice cream. Vegan and gluten free ice cream available. $1000

Japanese cheesecake with homemade organic fruit coulis. Gluten-free. $9000

Choco-Coco-Cake: Chocolate cake with choice of coconut or vanilla ice cream. Vegan and gluten free ice cream available. $9500

*We do NOT charge Table Service*

In our Instagram account BaoKitchenArgentina in the featured stories (Nuestros Platos) you can find photos of our dishes.