Nuestro Menú

*Nuestro pollo, huevos, tofu y harina son orgánicos*

ENTRADAS Y TAPAS

Curry Puff Taiwanés: Empanada de carne y curry. $4500

Encurtidos agridulces (nabo/repollo/zanahoria). $5000

Kimchi casero (vegano). $4500

Nueces “SUSU”: Nueces confitadas dulce-saladas. $4500

Gua Bao Taiwanés (2 unidades): Pancitos chinos cocinados al vapor con elección de bondiola de cerdo/panceta de cerdo/pechuga de pollo braseada en salsa de soja. Con kimchi, lechuga, maní tostado y cilantro. $20000

Gua Bao de langostinos (2 unidades): Pancitos chinos cocinados al vapor, con langostinos salteados en salsa “chimi” taiwanés (ajo, jengibre, verdeo), pickles agridulces de zanahoriay mayonesa de cilantro. $19000

“Hong you chao shou” (6 unidades): Dumplings 100% artesanales, cocinados al vapor y rellenos de cerdo y hojas verdes, en una salsa casera especial de aceite rojo casero con maní y sésamo tostado. $17500

Jiaozi Guotie (6 unidades): Dumplings rellenos de cerdo y hojas verdes Cocinados a la plancha y terminados al vapor – crujientes y suaves a la vez. Con dip de salsa de soja y vinagre. 100% artesanal. $17500

SOPAS QUE LLENAN, con Fideos Caseros

Sopa Niuroumian: La famosa “Beef Noodle Soup” de Taiwán. Caldo de carne especiado con salsa de soja, especias y anís estrellado, con fideos artesanales, carne y hojas verdes. Un poco picante. $22000

Sopa La-Mian: Caldo de pollo orgánico suave, fideos artesanales, cerdo braseado, huevo orgánico blando ajitama y algas. $20000

PLANCHA & GRILL

Chicken Satay (4 unidades): Brochets de pollo orgánico marinados con curry rojo tailandés y leche de coco, servidos con salsa de maní, ensalada y arroz. $24000

Satay de carne (4 unidades): Brochets de cuadril marinados con salsa de soja y kummel, servidos con ensalada y arroz. $24000

Crispy pork belly: Panceta de cerdo crocante, cocinada en el horno, servido con hojas verdes y menta para envolver, pickles, arroz y un dip de salsa Thai. $25000

Pollo con salsa “Gongbao”: Un clásico de Sichuan. Trocitos de pollo salteados con verduras de estación y maní. Servido con arroz. Picante a elección. $21500

Teriyaki Beef: Salteado de carne, hongos y vegetales en una salsa sabrosa, servido con arroz o fideos caseros. $22000/22500

BBQ RIBS: Costillas de cerdo braseadas con salsa barbacoa taiwanesa, servidas con arroz. $25000

ARROZ Y FIDEOS

Dan Dan Mian: Fideos caseros con cerdo picado, en una salsa caldosa. Picante y muy sabroso! $19000

Ensalada Thai con fideos de arroz crispy, elección de pollo o cerdo, cilantro y menta, aderezada con salsa Thai de lima, ajo y salsa de pescado. $18500

Lurou Fan: Un clásico de Taiwán. Ragout de bondiola y panceta estofado sobre arroz (fan), huevo orgánico ajitama y pickles de repollo colorado. (Elaborado con maní) $19500

Lurou Mian: Ragout de bondiola y panceta estofado sobre fideos caseros (mian), huevo orgánico ajitama y pickles de repollo colorado. (Elaborado con maní) $20000

Ban Mian con pollo o cerdo: Fideos caseros de trigo en salsa de maní y aceite rojo, con toppings de pickles de repollo colorado y nabo agridulce, pepino y cilantro. Seleccionar pechuga de pollo o bondiola de cerdo. $21000

Curry japonés con pollo orgánico: Verduras y pollo en una salsa de curry casera. Servido con arroz. Sabroso y algo picante. $21500

Curry Jade: Curry amarillo thai, con espinaca fresca y boniato, y elección de pollo orgánico o salmón blanco. Servido con arroz. Un poco picante. $22000

Pollo Mandarin: Trocitos de pollo orgánico en tempura, bañados en una salsa agridulce de naranja natural, servido con arroz. $21500

Bondiola o Pollo Hongshao: Lonjas de bondiola de cerdo (o pechuga de pollo) estofadas en salsa de soja, vino de arroz, jengibre y anís estrellado, servidas con arroz y ensalada de estación. $21500

Torikatsu: Milanesa de pollo orgánico, estilo japonés, con panko y salsa teriyaki. Servido con arroz y ensalada de estación. $24000

VEGETARIANO Y VEGANO

Gua Bao vegano: Pan chino abierto, cocinado al vapor con tofu orgánico glaseado en salsa “gong bao”, hojas verdes salteadas, pickles. $12000

Jiaozi Guotie (6 unidades): Dumplings veganos rellenos de tofu y verduras. Cocinados a la plancha y terminados al vapor – crujientes y suaves a la vez. Con dip de salsa de soja y vinagre O salsa “hongyou” (aceite rojo casero, maní y sésamo tostados). 100% artesanal. $17500

Curry japonés vegetariano: Vegetales de estación en una salsa de curry casera, servido con arroz. Sabroso y algo picante. $17000

Gado Gado: Tofu orgánico, verduras salteadas, salsa de maní Satay, huevo blando ajitama. Servido con arroz. $20000

Ban Mian: Fideos caseros de trigo en salsa de maní, con toppings de pickles de repollo colorado y nabo agridulce, pepino, cilantro y huevo blando ajitama. $20000

POSTRES

Dulce de papaya casero con leche de coco, nueces y helado de coco o crema americana. Opción helado vegano y sin tacc. $9000

Cheesecake japonés con mermelada de fruta orgánica casera. $8500

Choco-Coco-Cake: Budín de chocolate con helado de coco o crema. $9000

*NO cobramos Servicio de Mesa*

En nuestra cuenta de Instagram BaoKitchenArgentina en las historias destacadas (Nuestros Platos) podrán encontrar fotos de nuestros platos

BEBIDAS – DRINKS

Café espresso. $2500
Café Jarrito. $2500
Café Latte. $3500
Ice Latte. $4000

Te e Infusiones: Te rojo o verde en hebras (orgánico de Misiones), Flor de hibiscus, Cedrón, Rooibos, Oolong orgánico de Misiones. $4000

Te Jazmín de Taiwán – Taiwanese Jasmine Tea. $4500

Agua con o sin gas – Still or Sparkling water. $2000

Ice Tea con menta y limón  – Ice Tea with mint and lemon. $3500

Durazno Ice Tea – Peach Ice Tea. $4000

Agua de Jamaica – hecho con flor de hibiscus. $4000

Cerveza Patagonia – 760ml $9000

Cerveza Corona 710ml $9000

Cerveza Corona 330ml $5000

Cerveza Corona SIN ALCOHOL 330ml $5000

Cerveza artesanal 7Colores – Artisanal Beer – 500ml $6000
(APA/Blonde/Honey/IPA/Scottish)

Copa de vino – Glass of wine $6000

Copita de Sake orgánico “Junmai” – puro arroz – Local Organic Sake – 50ml $4000

VINOS:

BLANCOS – WHITE:

Lágrima Canela Charrdonnay Semillon 50.000

Enemigo Chardonnay 40.000

María Magdalena Chardonnay 40.000

DV Chardonnay 30.000

San Pedro de Yacocucha Torrontés 24.000

Tilia Orgánico Chenin 17.000

Nicasia Blanc de Blanc 15.000

Gascón Roble Chardonnay 14.000

Gascón Dulce Natural 12.000

Espumante Deseado Extra Brut 15.000

TINTOS – RED

Angélica Malbec 48.000

Pequeñas Producciones Malbec 44.000

El Enemigo Malbec 40.000

El Enemigo Cabernet Franc 40.000

Angélica Merlot 40.000

DV Pinot Noir 32.000

Salentein Numina Malbec 30.000

Gran Escorihuela Malbec 24.000

Gran Escorihuela Cabernet Franc 17.000

Tilia Orgánico Malbec 17.000

Saint Felicien Malbec 17.000

Saint Felicien Cabernet Franc 17.000

Gascón Roble Cabernet Sauvignon 14.000

Cordero con Piel de Lobo Malbec 12.000

*Our chicken, eggs, tofu and flour are organically sourced*

APPETIZERS AND TAPAS

Taiwanese Curry Puff: Empanada filled with beef and curry. $4500

Homemade sweet & sour pickles (turnip/cabbage/carrot). $5000

Homemade Kimchi (vegan). $4500

“SUSU” nuts: Sweet and salty candied walnuts. $4500

Taiwanese Gua Bao (2 baos): Steamed Chinese buns with choice of organic pork shoulder, pork belly or chicken breast braised in soy sauce. With kimchi, leMuce, toasted peanuts and cilantro. $20000

Prawn Gua Bao (2 baos): Steamed Chinese buns with sautéed prawns in Taiwanese “chimi” sauce (garlic, ginger, green), sweet and sour carrot pickles and cilantro mayonnaise. $19000

“Hong you chao shou” (6 dumplings): 100% handmade dumplings, steamed and stuffed with pork and greens, in a special homemade red-oil sauce, and toasted peanuts and sesame. $17500

Jiaozi GuoGe (6 dumplings): PotsTcker dumplings stuffed with pork and greens, panfried and steamed – crispy and soft at the same Tme. With soy sauce and vinegar dip. 100% handmade. $17500

SOUPS – with Homemade Noodles

Niuroumian Soup: Taiwan’s famous “Beef Noodle Soup”. Beef broth spiced with soy sauce, spices and star anise, with handmade noodles, beef and greens. A liMle spicy. $22000

La-Mian Soup: Mild organic chicken broth, handmade noodles, braised pork, soft-boiled ajitama egg and seaweed. $20000

PLANCHA & GRILL

Chicken Satay (4 pieces): Organic chicken skewers marinated with Thai red curry and coconut milk, served with peanut sauce, salad and rice. $24000

Beef Satay (4 pieces): Skewered rump steak marinated with soy sauce and kummel, served with salad and rice. $24000

Crispy pork belly: Crispy pork belly, broiled in the oven, served with green leaves and mint wrap, pickles, rice and a Thai-flavored dip. $25000

Chicken with “Gongbao” sauce: A Sichuan classic. Chicken sautéed with seasonal vegetables and peanuts. Served with rice. Spicy made to order. $21500

Teriyaki Beef: Sauteed beef, mushrooms and vegetables in a savory sauce, served with rice or homemade noodles. $22000/22500

Organic grilled chicken breast marinated in Thai sauce, grilled with lime and fresh herbs, served with salad and rice. $20000

BBQ RIBS: Braised barbequed pork ribs with a Taiwanese barbecue sauce, served with rice. $25000

RICE & NOODLES

Dan Dan Mian: Homemade noodles with minced pork, in a broth-like sauce. Spicy and very tasty! $19000

Thai salad with crispy rice noodles, choice of chicken or pork, cilantro and mint, dressed with a Thai lime, garlic and fish sauce. $18500

Lurou Fan: A Taiwanese classic. Stewed bondiola and bacon ragout over rice (fan), organic ajitama egg and red cabbage pickles (made with peanut). $19500

Lurou Mian: Stewed pork ragout over homemade noodles (mian), ajitama soft-boiled egg and red cabbage pickles (contains peanuts). $20000

Ban Mian with organic chicken or pork: Homemade wheat noodles in a peanut and red oil sauce, with toppings of red cabbage and daikon pickles, cucumber and cilantro. Choose between stewed chicken breast or pork shoulder. $21000

Japanese curry with organic chicken: Vegetables and chicken in a homemade curry sauce. Served with rice. Flavorful and a liMle spicy. $21500

Curry Jade: Yellow Thai curry, with fresh spinach and sweet potato, and choice of organic chicken or white salmon. Served with rice. Slightly spicy. $22000

Mandarin Orange Chicken: BaMered chicken in a natural orange sauce, served with rice. $21500

Pork shoulder or Chicken “HONGSHAO”: Sliced pork shoulder or chicken breast braised in soy sauce, rice wine, ginger and star anise, served with rice and seasonal salad. $21500

Torikatsu: Organic chicken Milanese, Japanese style, with panko and teriyaki sauce. Served with rice and seasonal salad. $24000

VEGETARIAN AND VEGAN

Vegan Gua Bao: Homemade steamed bun with organic tofu glazed in “gong bao” sauce, sautéed greens, pickles. $12000

Jiaozi GuoGe (6 dumplings): PotsTcker vegan dumplings filled with tofu and vegetables. Panfried and then steamed – crispy and soft at the same Tme. With CHOICE of soy sauce and vinegar dip OR “Hongyou” sauce (homemade red oil, toasted peanuts and sesame seeds). 100% handmade. $17500

Japanese Curry (vegetarian): Seasonal vegetables in a homemade curry sauce, served with rice. Tasty and a liMle spicy. $17000

Gado Gado: Organic tofu, sautéed vegetables, served with peanut satay sauce and soft-boiled ajitama egg. Served with rice. $20000

Ban Mian: Homemade wheat noodles in peanut sauce, with toppings of red cabbage and daikon pickles, cucumber, cilantro and soft-boiled ajitama egg. $20000

DESSERTS

Dulce de Papaya: Homemade cooked papaya with coconut milk, walnuts and choice of coconut or vanilla ice cream. Vegan and gluten free ice cream available. $9000

Japanese cheesecake with homemade organic fruit coulis. Gluten-free. $8500

Choco-Coco-Cake: Chocolate cake with choice of coconut or vanilla ice cream. Vegan and gluten free ice cream available. $6000

*We do NOT charge Table Service*

In our Instagram account BaoKitchenArgentina in the featured stories (Nuetros Platos) you can find photos of our dishes.